Welkom en maak kennis met een leuk en kindvriendelijk concept! Bij Animo kan je terecht voor animatie voor kinderen bij verjaardagen, familiefeesten, buurtfeesten, ... . 
We focussen ons op kinderen rond de leeftijd van 5-12 jaar, maar hier kunnen we zeker flexibel zijn! We zorgen dat elke animatieopdracht voorzien is van afwisseling. Zo zorgen we voor knutselactiviteiten en sport- en spelactiviteiten.
​​​​​​​
Wij komen aan huis en brengen al de nodige materialen mee. Er kan gekozen worden uit themakoffers of leuke workshops. In de koffers zitten de nodige materialen om de verschillende activiteiten uit te voeren. Vervolgens zorgen wij zelf voor de aankleding van dit thema op het feestje. De uitwerking van de animatie wordt uiteraard ook aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Jullie kunnen aansluitend bij het feestje ook kiezen voor glittertattoos. De kers op de taart voor een geslaagd feestje!
Tijdens vakanties zorgen wij ook voor een leuke creadag voor de kinderen. Dit kan met de creaboxen van Animo. Het concept is een leuke box met daarin verschillende knutselactiviteiten. Dankzij een duidelijk stappenplan bij elke activiteit is het eenvoudig om je kind aan de slag te laten gaan. 

You may also like

Back to Top